zaterdag 12 februari 2022

Staying diner

Datum: 
 zaterdag 12 februari 2022
Tijdstip: 
 17:30
Locatie: 
 Thuis

Running Dinner wordt  op 12 februari 2022 een Staying Dinner.

Running Dinner wordt het ook dit jaar niet.
Toch willen we deze leuke avond niet overslaan en in plaats daarvan hebben we een Staying Dinner bedacht.
Dat betekent dat we de hele avond bij dezelfde kok aan tafel blijven zitten om zo de bewegingen en contacten te beperken.
Ook het afsluitende toetje wordt niet gezamenlijk gegeten.
We hopen op deze manier op een mooie verbindende avond.

Heb je zin in een gezellige avond uit? Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Vind je het leuk om bij te praten met gemeenteleden? Vind je het fijn om in het gesprek je leven en geloof te delen? Of houd je gewoon van lekker uit eten gaan? Dan nodigen wij  je uit om je op te geven voor het Staying Dinner.

Hoe werkt het?
Bij ons Staying Dinner zijn er twee rollen, die van kok en die van gast. Als kok ontvang je bij je thuis een groepje van max. 4 gasten die een maaltijd komen eten. De kok bepaalt zelf uit hoeveel gangen het etentje bestaat.  Als gast ga je gezellig uit eten bij het gemeentelid die zich als kok heeft opgegeven.
Vind je het leuk om gemeenteleden te laten proeven van jouw favoriete recept of laat je jezelf graag verwennen, meld je dan uiterlijk 5 februari aan als kok of als gast bij
Elma Tolenaars tel. 0184-414462 email: andretolenaars@hetnet.nl of bij
Marjan Boer tel. 0184-415063 email : marjanboer@xs4all.nl

Als gast word je om 17.30 uur in de Voorhof verwacht. Daar hoor je met wie en waar je naar toegaat. De kosten zijn voor een volwassene € 5,00 euro en voor kinderen tot 12 jaar is het gratis. Dit geld wordt gebruikt om de koks een bedankje te geven. Mocht je geen vervoer hebben, dan kunnen wij dit regelen. 


 

terug