Lid worden Lid worden
LID WORDEN VAN DE GEREFORMEERDE KERK SLIEDRECHT?
Heeft u / heb jij een mooie ervaring opgedaan in een kerk?
Heeft God voor u / voor jou betekenis en wilt u / wil jij geloof delen?
Voelt u / voel jij / zich / je thuis in onze kerk?
Dan kunt u / kun jij zich / je  aansluiten bij onze kerkelijke gemeente door lid te worden.
We verwelkomen u / jou van harte!

Waarom lid worden?
Wat de kerk uniek maakt is dat de kerk een plek is waar tegelijk de verbinding onderling tussen mensen en de verbinding met God centraal staan. Gemeenteleden zetten zich samen in voor het reilen en zeilen van de kerk. Een ander doel van de gemeenschap is om te werken aan een betere wereld. Mensen die naar elkaar omzien en lief en leed delen. Mensen die geld en steun geven aan een medemens in nood. Mensen die oog hebben voor de wereld als leefomgeving en schepping van God.

Wat is lid worden?
Door lid te worden van de kerk geeft u aan dat u met de mensen van de kerk uw geloof wilt delen. De leden van de kerk ontmoeten elkaar regelmatig op zondag, maar soms ook doordeweeks. Zij houden elkaar op de hoogte van hoogte- en dieptepunten van hun levens. En de gemeente houdt haar leden op de hoogte van diverse activiteiten. Natuurlijk bent u niet verplicht om aan alles mee te doen, u mag uw betrokkenheid op uw eigen wijze invulling geven.

Hoe kunt u lid worden?
Lid worden doet u door u in te schrijven in het ledenregister van de kerkelijke gemeenschap waarmee u zich verbonden voelt. Dat kan de kerk zijn waar u komt, of waar u in de buurt woont.

Wat kost het om lid te worden?
Als lid bent u vrij om te bepalen hoeveel u wilt en kúnt bijdragen. Zowel letterlijk als figuurlijk, want u kunt natuurlijk behalve in geld ook in (vrijwillige) tijd bijdragen.

Interesse?
Bent u / ben jij geïnteresseerd in een lidmaatschap van onze kerk of wilt u / wil jij daar meer informatie over?
Stuur dan uw gegevens zoals naam, adres en telefoonnummer naar ons e-mailadres  communicatiegks@gmail.com
Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u / jou worden opgenomen.

Alvast hartelijk dank voor (jo)uw getoonde interesse.
 
terug