Kindermusical "Esther" Kindermusical "Esther"
Reserveren van gratis kaarten voor Kindermusical ‘Esther’.
Op 26 januari 2020 verzorgt theatergroep "De Vliegende Speeldoos" een heel bijzonder, leuk en flitsend programma, waarbij kinderen van de basisschool maar liefst in één dag een musical gaan instuderen!
De musical heet ‘Esther’ en gaat over een gewoon meisje dat koningin wordt. En die als enige nog haar volk van de ondergang kan redden. De vraag is: durft ze dat te doen, met gevaar voor eigen leven?


De musical wordt in één dag met de kinderen van groep 1 t/m 8 ingestudeerd onder begeleiding van echte acteurs, zangers en dansers.
Aan het eind van de dag spelen de kinderen samen met de acteurs een fantastisch en stralend optreden.
Uiteraard voor echt publiek! Want voor de voorstelling aan het eind van de dag zijn natuurlijk alle gemeenteleden, ouders, verzorgers, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s, ooms en tantes en vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom om te komen kijken naar de musical ‘Esther’.

Aan het einde van de musical zamelen we geld in voor een van de projecten van "Kerk in Actie!"De voorstelling van de musical begint om 18.30 uur en zal tot ca. 20.00 uur duren.
Plaats: in de kerkzaal van de Gereformeerde Kerk Sliedrecht, Middeldiepstraat 6, Sliedrecht.
Kaarten kunt u gratis reserveren door het volgen van de volgende link:  
https://www.zingenindekerk.nl/kids/jeugdtheatergroep-de-vliegende-speeldoos.


Heeft u vragen dan een mailtje naar vliegendespeeldoos@gksliedrecht.nl of benader, Petra Elhalky, Marjan Boer of André Bor.


 
terug