Kerkdienst online Kerkdienst online
Voor het beluisteren van de erediensten vanuit de Gereformeerde Kerk Sliedrecht, zowel rechtstreeks als later, klikt u op onderstaande link. Ook is het mogelijk deze diensten te downloaden.
Geref. Kerk Sliedrecht diensten gemist

Ook is het mogelijk om de diensten live, via internet, mee te kijken via een livestream, (dit alleen in de morgendienst en bij bijzondere avonddiensten.
Deze zijn te volgen via: https://kerkdienstgemist.nl/streams/1520520

Zendgroep Kerken
De uitzendingen van de Zendgroep Kerken zijn te beluisteren via Merweradio (FM 105.4 MHz en op de kabel 105.9 MHz.

Rouwdiensten
Bij het overlijden van een lid van onze kerk worden de diensten van Woord en Gebed veelal gehouden in de aula van het Uitvaartcentrum De Drechtstreek aan de Jan Steenstraat in Sliedrecht.
Deze diensten zijn via internet te volgen via de website www.rouwbericht.nl.
Ga naar deze website. Aan de linkerkant staan de namen van de meest recent overleden personen. Ga naar de naam van de overledene, waarvan u de uitvaartdienst wilt beluisteren en klik deze naam aan. Nu ziet u op de rechterzijde het overlijdensbericht. Als in het onderste gedeelte van dit bericht ‘Uitzending beluisteren’ staat, wordt de dienst via internet uitgezonden.
Voor uitzending via internet moet de familie toestemming geven. De link ‘Uitzending beluisteren’ staat vanaf de plaatsing tot direct na de rouwdienst in het rouwbericht. Daarna wordt deze verwijderd. Het downloaden van, of het op een later tijdstip beluisteren van deze diensten, is helaas niet mogelijk.
terug