Kindermusical "Esther" Kindermusical "Esther"
Kindermusical ‘Esther’
Op 26 januari 2020 verzorgt theatergroep "De Vliegende Speeldoos" een heel bijzonder, leuk en flitsend programma, waarbij kinderen van de basisschool maar liefst in één dag een musical gaan instuderen!
De musical heet ‘Esther’ en gaat over een gewoon meisje dat koningin wordt. En die als enige nog haar volk van de ondergang kan redden. De vraag is: durft ze dat te doen, met gevaar voor eigen leven?

De musical wordt in één dag met de kinderen van groep 1 t/m 8 ingestudeerd onder begeleiding van echte acteurs, zangers en dansers.
Aan het eind van de dag spelen de kinderen samen met de acteurs een fantastisch en stralend optreden.
Uiteraard voor echt publiek! Want voor de voorstelling aan het eind van de dag zijn natuurlijk alle gemeenteleden, ouders, verzorgers, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s, ooms en tantes en vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom om te komen kijken naar de musical ‘Esther’.

Aan het einde van de musical zamelen we geld in voor een van de projecten van "Kerk in Actie!"
De dag begint om 12.30 uur voor de kinderen van groep 1 t/m 8.
De voorstelling van de musical begint om 18.30 uur en zal tot ca. 20.00 uur duren.
Plaats: in de kerkzaal van de Gereformeerde Kerk Sliedrecht, Middeldiepstraat 6, Sliedrecht.

Wil je meedoen met deze bijzondere musical en deze leuke dag, die je nooit meer zult vergeten? stuur dan een mailtje naar of geef het door aan Petra Elhalky, Marjan Boer of André Bor.
Geef je in iedere geval vóór 15 december 2019  op!!
T.z.t. ontvang je van ons nadere informatie over deze dag.

Hulp.

Om dit allemaal goed te laten verlopen zoeken we 12 tot 14 volwassenen die mee willen helpen met het begeleiden en verzorgen van de kinderen.
Wil jij meehelpen om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen? stuur dan mailtje naar het hierboven genoemde emailadres of neem contact op met één van de contactpersonen.

 
 
 
terug